НАЧАЛО ЗА НАС БИОЕНЕРГИЯ ПРОДУКТИ КОНТАКТИ
English Italiano НАЧАЛО Български Eλληνικά

ул. Изгрев 25, с. Дунавци 6145,  тел.: +359 4348 2424;  моб: +359 888 567549,

Е-mail: office@tronpellets.eu

НАЧАЛО

НАЧАЛО l ЗА НАС l БИОЕНЕРГИЯ l ПРОДУКТИ l КОНТАКТИ

Трон ЕООД е основана през 1997 година. Намира се на територията на с. Дунавци, община Казанлък, област Стара Загора на Подбалкански път София-Бургас - разклона на прохода Шипка.

В годините си фирмата се развива в няколко сектора:

Едно от основните пера е производство на дървени опаковки /сандъци/ за военно-промишленния комплекс. Фирмата изпълнява значително голям обем от поръчки в този сектор. Поради естеството на тази дейност се наложи в годините да се създаде специализирано звено за дърводобив, който да задоволява вътрешното потребление.

В средата на 2014 година Трон ЕООД започна производство на пелети от следните видове:

Спокойно можем да твърдим, че произведените пелети от Трон ЕООД задоволяват и най-капризните клиенти на пазара. Качеството на продукцията е постоянно, поради факта, че фирмата е независима от външни доставчици на суровина. Трон ЕООД добива самостоятелно дървесината и поддържа не по-малко от 5000 м3 дървесина на склад целогодишно.

Инсталираните   машини са изградени, използвайки най-съвременната технология за този вид производство. Фабриката е разположена на 15 500 м2 площ със 3 500 м2 закрита площ. Преработват се годишно не по-малко от

35 000 м3 дървесина с тенденция тази цифра да нараства всяка година.

В Трон ЕООД има назначени над 112 работници, като една голяма част се ангажирани с този сектор.

Трон ЕООД стартира в производството на пелети с ясната цел да излезе на пазара с продукт с високо качество, което да се поддържа постоянно и това да дава възможност на нашите партньори и дистрибутори да разширяват своята мрежа в страната и Европейската общност. Искаме да създадем, нова представа за качество, което да  се произвежда и в България.